TERMENI SI CONDITII

IeTraditionala.com va ofera folosirea acestui site si implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Recomandam citirea cu atentie a acestora. www.ietraditionala.com isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si conditii”.

Este necesar sa verificati cu Agentul de Vanzari, daca informatiile publicate pe Site sunt de actualitate.
IeTraditionala.com nu garanteaza faptul ca informatia publicata pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar va asiguram ca vom face tot ceea ce tine de noi pentru a corecta erorile (corectabile) de indata ce acestea ne sunt aduse la cunostinta.

www.ietraditionala.com garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare, precomanda , cereri de oferta ), pe site-ul www.ietraditionala.com si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor magazinului www.ietraditionala.com fara acordul prealabil scris al acesteia.

 Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.ietraditionala.com este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru www.ietraditionala.com sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

  

 1. Dreptul de autor a www.ietraditionala.com asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.ietraditionala.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea www.ietraditionala.com si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul www.ietraditionala.com a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.ietraditionala.com numai in limitele metionate in prezentul document.

 

 1. Produsele si serviciile oferite de www.ietraditionala.com pe site-ul www.ietraditionala.com politica de preturi

www.ietraditionala.com isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.ietraditionala.com sunt noi, in ambalajul original, al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA  si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la pretul fictiv si pretul derizoriu:

 1.  Vanzarea este anulabila atunci cand pretul este stabilit fara intentia de a fi platit.
 2. De asemenea, daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite,stabilite in mod eronat de aplicatia noastra informatica. In aceasta situatie Www.ietraditionala.com nu se obliga sa onoreze comenzile cu pret derizoriu.

Continutul www.ietraditionala.com (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Www.ietraditionala.com si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare in prealabil.

 

 1. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul www.ietraditionala.com se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin prin card bancar. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in cont. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Comenzile plasate pe site-ul www.ietraditionala.com  si achitate cu cardul sunt procesate de catre mobilpay.ro. Www.ietraditionala.com isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

 

 1. Livrarea produselor

Produsele achizitionate din magazinul www.ietraditionala.com livrarea se face prin curier rapid GLS:
-Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 190  lei.
-Pentru comenzile mai mici de 190 leitransportul costa 15 lei.

-Transportul international este de 50 de lei pentru statele din Uniunea Europene , celelalte state din afara UE vor avea o taxa intre 70 si 120 de lei.

Plata:

 • Se face prin RAMBURS, la primirea coletului,
 • Online – in siguranta cu orice card Visa sau Mastercard (Plata este securizata in 3D Secure. nu se percepe niciun comision suplimentar)
 • Livrarea se face in orice localitate din Romania in 24 ore – 48 h , in cazuri rare se pot livra prosue si in 10 zile lucratoare ( pentru produsele aflate in fabricatie , pentru asta ve-ti fi anuntat de catre un agent de vanzari)
 • Pot aparea intarzieri in perioada sarbatoriilor legale, atat din partea noastra cat si din partea curieriilor, RECOMANDAREA noastra  este ca in acesta perioada sa va luati o marja de cateva zile ca produsul / produsele sa ajunga la dumneavoastra in timp util.
 • Pentru livrari in strainatate – plata se efectueaza Online , iar dupa confirmarea platii coletul ajunge la dvs intre 7 si 14 zile lucratoare in functie de destinatia dvs.

 

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid. In Europa livrarea se efectueaza prin curier rapid iar in tarile din afara Uniunii prin Curierat sau Posta Romana.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 10 zile lucratoare ( vezi specificatie mai sus ). Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare in pagina produsului respectiv. www.ietraditionala.com isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare.

www.ietraditionala.com isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de www.ietraditionala.com care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Www.ietraditionala.com fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de www.ietraditionala.com  de la acest client.

 

 1. Garantia produselor

www.ietraditionala.com ofera garantie pentru produsele comercializate. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original ( fara degradari, spalare sau purtare) impreuna cu accesoriile aferente si copie de pe factura fiscala. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

 

 1. Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu www.ietraditionala.com fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014,  numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.

Astfel, produsele cumparate din www.ietraditionala.com pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email (hello@ietraditionala.com) intentia de a returna un produs/mai multe produse.

 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, ambalaj deteriorat, etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat rapid (nu se accepta Posta Romana). Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie,

www.ietraditionala.com va inapoia  contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face doar prin transfer bancar in contul IBAN specificat.

 Mai multe detalii regasiti in POLITICA DE RETUR

Daca nu ati reusit sa rezolvati vreuna dintre problemele dvs. cu unul dintre consultantii de vanzari www.ietraditionala.com, pe email, pentru conciliere interna luati legatura cu Adrian Mitrache, la adresa de e-mail hello@ietraditionala.com

 

 1. Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.ietraditionala.com

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.ietraditionala.com pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. www.ietraditionala.com isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

www.ietraditionala.com nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii www.ietraditionala.com si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

 

 1. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.ietraditionala.com este gazduit de serverele unei terte firme. www.ietraditionala.com nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actual izari ale scripturilor programate. www.ietraditionala.com nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.ietraditionala.com.

www.ietraditionala.com nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.ietraditionala.com. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

 1. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.ietraditionala.com este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. www.ietraditionala.com detine toate drepturi le asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

 

Abonatii newsletter-ului www.ietraditionala.com pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.ietraditionala.com mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, www.ietraditionala.com nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

www.ietraditionala.com isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca www.ietraditionala.com are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

 1. Politica de confidentialitate

www.ietraditionala.com garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre www.ietraditionala.com  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre www.ietraditionala.com nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa hello@ietraditionala.com.

 

www.ietraditionala.com se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.ietraditionala.com sunt transmise pe cale electronica, www.ietraditionala.com nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, www.ietraditionala.com va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre www.ietraditionala.com sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. www.ietraditionala.com nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

www.ietraditionala.com certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

 

www.ietraditionala.com nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. www.ietraditionala.com nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.ietraditionala.com in scopul precizat in prezentul document.

 

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.ietraditionala.com, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre www.ietraditionala.com a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.ietraditionala.com va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.ietraditionala.com si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

www.ietraditionala.com foloseste cookie-uri ce le foloseste pentru retargetare cu ajutorul partenerului nostru Adroll. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. 

 

 1. Modificarea datelor cu caracter personal

 

Daca doriti modificarea sau stergerea datelor dvs. din sistemele noastre, va rugam sa ne contactati prin email la adresa: hello@ietraditionala.com

 

 1. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.ietraditionala.com  si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

 

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.ietraditionala.com , clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.