Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta:

 

Livrarea produselor 

Produsele achizitionate din magazinul www.ietraditionala.com livrarea se face prin curier rapid GLS:
-Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 198  lei.
-Pentru comenzile mai mici de 198 leitransportul costa 15 lei.

-Transportul international este de 50 de lei pentru statele din Uniunea Europene , celelalte state din afara UE vor avea o taxa intre 70 si 120 de lei.

Plata:

  • Se face prin RAMBURS, la primirea coletului,
  • Online – in siguranta cu orice card Visa sau Mastercard (Plata este securizata in 3D Secure. nu se percepe niciun comision suplimentar)
  • Livrarea se face in orice localitate din Romania in 24-48 de ore lucratoare.( pot aparea intarzieri in perioada sarbatoriilor legale, atat din partea noastra cat si din partea curieriilor, RECOMANDAREA noastra  este ca in acesta perioada sa va luati o marja de cateva zile ca produsul / produsele sa ajunga la dumneavoastra in timp util ).
  • Pentru livrari in strainatate – plata se efectueaza Online , iar dupa confirmarea platii coletul ajunge la dvs intre 7 si 14 zile lucratoare in functie de destinatia dvs.

Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

ART 12 mentioneaza ca produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii de achizitie, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. 3M ADMIT FUTURE S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Plata transportului pentru retur revine in sarcina clientului.

Nu se accepta retur la produsele distruse, deteriorate, purtate, spalate si parfumate. In cazul in care nu respectati aceasta conditie returul nu va fi acceptat, urmand sa se intoarca la dvs.

Nu vor fi acceptate colete returnate cu RAMBURS. 

Nu vor fi acceptate colete returnate cu plata transportului la noi.

Daca la momentul achizitionarii primiti transport gratuit din partea noastra si doriti returul comenzii integral ,atunci aceasta taxa de transport nu se returneaza.

Daca ati plasat o comanda cu mai multe articole si returnati un (1 ) produs , taxa de transport gratuit nu se pierde .

Pentru a returna un produs, va rugam sa completati formularul primit in colet sau sa descarcati acest formularul de retur si sa-l expediati impreuna cu produsele returnate.

3M ADMIT FUTURE S.R.L. nu ridica coletele trimise prin Posta Romana, de la oficiile postale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client catre 3M ADMIT FUTURE S.R.L cade in sarcina Clientului.

Politica de schimb

Doriti sa schimbati un produs sau mai multe produse din comanda dvs, va trebui sa ne contactati fie prin mail pe hello@ietraditionala.com fie pe chat -ul site-ului, avem nevoie de explicatia dvs in scris, impreuna cu motivul si numele pe care s-a facut comanda ( pentru identificarea comenzii dvs )

  • Taxa de transport pentru schimb este de 15 lei,daca se doreste efectiv schimbul cu un alt produs ,
  • Daca schimbul de produs are un pret mai mare decat cel returnat, va trebui sa achitati diferenta la curierul in momentul schimbului de produse.
  • Daca schimbul de produs are un pret mai mic decat cel comandat initial, va vom restitui diferenta in CONTUL dumneavoastra bancar, (caz in care va rugam ca odata cu produsul returnat sa ne transmiteti in colet pe o foaie cu datele complete ale contului dumneavoastra sau pe adresa de mail hello@ietraditionala.com.

 

Politica de colet refuzat .

 

Dupa ce comanda a fost finalizata si predata curierului , acesta intra in sarcina curierului sa ia legatura cu dvs si sa va anunte ora la care ajunge la dvs, daca dvs nu v-a aflati in zona la momentul sosirii curierului acestia au dreptul la 3 incercari sa va predea coletul. Daca nici in a 3 a incercare nu ati reusit sa ridicati coletul acesta se intoarce la expeditor ( ietraditionala.com) . Mai transmitem inca o data coletul la dvs, daca si de data aceasta coletul se intoarce refuzat avem dreptul sa nu mai transmitem la acesta adresa .

Va multumim pentru intelegere .