Politca de retur :

 Politica de retur:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

In cazul returnarii intregii comenzi , masca respiratorie primita cadou nu se returneaza , contravaloarea ei si a transportului vor fi suportate de catre client.

ART 12 mentioneaza ca produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte , in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Ie traditionala va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 14 zile de la primirea coletului. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Returul este acceptat daca indeplineste urmatoarele conditii:

– Plata transportului pentru retur revine in sarcina clientului.

-Nu se accepta retur la produsele distruse, deteriorate, purtate, spalate si parfumate.

-Nu vor fi acceptate colete returnate cu plata RAMBURS  la noi

-Nu vor fi acceptate colete returnate cu plata transportului la noi.

-Nu ridicam coletele trimise prin Posta Romana.

– Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client catre Ie traditionala cade in sarcina Clientului

– Daca la momentul achizitionarii primiti transport gratuit din partea noastra si doriti returul comenzii integral , atunci aceasta taxa de transport nu se returneaza – 15 lei. Valabil si pentru masca oferita cadou din perioada aceasta.

– Daca ati plasat o comanda cu mai multe articole si returnati un (1 ) produs , taxa de transport gratuit nu se pierde

In cazul in care nu respectati aceasta conditie returul nu va fi acceptat, urmand sa se intoarca la dvs.

Pentru a returna un produs, va rugam sa completati formularul si sa descarcati acest formularul de retur si sa-l expediati impreuna cu produsul/ produsele returnate .

 

Pasi pentru returnare produs / produse:

  1. Verificati in primul rand daca aveti comanda la ie traditionala.com ( nu ne asumam daca ne transmiteti colete ce nu ne apartin )
  2. Completati formularul de retur : link mai sus
  3. Chemati un curier inafara de GLS si POSTA ROMANA
  4. Ne transmiteti coletul iar plata se face in 14 zile de la primirea coletului

 

Politica de colet refuzat

 Dupa ce comanda a fost finalizata si predata curierului , acesta intra in sarcina curierului sa ia legatura cu dvs si sa va anunte ora la care ajunge la dvs.

Daca dvs nu v-a aflati in zona la momentul sosirii curierului acestia au dreptul la 3 incercari sa va predea coletul. Daca nici in a 3 a incercare nu ati reusit sa ridicati coletul acesta se intoarce la expeditor ( ietraditionala.com) . Mai transmitem inca o data coletul la dvs daca ne solicitati acest lucru

Daca si de data aceasta coletul se intoarce refuzat avem dreptul sa nu mai transmitem la acesta adresa .