Despre noi

De 2 ani alături de clienții  noștri am învățat că respectul față de dvs este mai presus de orice și pentru acest lucru nu dorim să ne oprim aici.
 
În acest timp am întâlnit oamenii primitori , deschiși și mai calzi. Împreună înviem tradiția ce nu ar trebui uitată niciodată pentru ca înainte de orice suntem un popor de români cu o istorie în spate.  Încurajăriile dvs ne-au oferit posibilitatea să aducem în magazinul nostru noutăți în materie de îmbrăcăminte tradițională, suveniruri tradiționale lucrate manual. Motto-ul nostru în fiecare zi este : Împreună continuăm tradiția !Categoriile nostre de produse sunt variate, găsiți de ii tradiționale, rochii tradiționale, rochii cu motive tradiționale, fuste traditionale, veste și fote tradiționale, șamd.
 
Pentru evenimentele important din fiecare an găsiți la noi haine Fabricate în Romania, create de Designeri români : rochii de ocazie, bluze , fuste, paltoane, pantaloni, modele pe anotimp. Vara ne bate la ușă și cum în fiecare vară am făcut peste 5000 de doamne fericite și vara aceasta vă încântăm cu Colecția de Primăvară-Vară. Nici sezonul rece nu este de uitat, vă oferim: geci brodate ( diverse mărimi și diverse culori ), paltoane tradiționale, paltoane de zi cu zi , bolerouri, pulovere, veste tradiționale din lână , ponchouri.
 
În acești 2 ani am făcut părinți fericiți , doamne și domni profesori. Prin colaborarea cu noi au reușit să îmbrace pe cei mici la serbăriile scolare , extra școlare , grădinițe. Dacă în anii precedențiv-am încântat cu, Colecția dedicată marii Uniri – 100 de ani Centenar, să știți că a fost conceptul nostru de suflet !  În colecția noastră pentru cei mici găsiți: ii tradiționale fete, băieți, rochițe tradiționale, compleuri ( ie + fustă sau ie + pantaloni ), fustițe, vestuțe pentru copii, clop, coronițe, brâu tricolor și trăisuțe.  Pentru domni găsiți: ii, cămăși , veste tradiționale și brâuri tricolore.  Obiectele de uz casnic sau decor sunt lucrate manual cu multă dragoste față de artă. 
 
Acordăm mare atenție tuturor comenzilor venite din partea dumneavoastră atât în țară cât și în străinatate.
 
Vă mulțumim ca ne sunteți alături !

Echipa noastra

Adrian Mitrache

Adrian Mitrache
Founder

Purtam traditia cu mandrie

Maria Mitrache

Maria Mitrache
Director